Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Ge-woon uw makelaar in regio Emmen en Groningen

Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in ons werk. Dat zijn de kernwaarden van Ten Wolde Makelaars en dat is wat u van ons kunt verwachten. Geen gouden bergen, moeilijk jargon of strakke pakken, maar nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is. Een ander huis kopen of verkopen brengt altijd spanning met zich mee. Wij lopen het hele proces met u door, hierdoor kunt u elke stap goed overzien. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden van een persoonlijke benadering en een goed contact.

meer weten?

Funda reviews

9

Dhr. Moesker - verkoper De Trippen 2

|

7 juli 2021

Er waren korte lijntjes, de makelaar toonde veel inzet om ons huis te verkopen en contact was prettig. We hebben eerst via Ten Wolde een nieuw huis gekocht en daarna met hun afgesproken dat ze onze huidige woning weer mochten verkopen. Geen spijt van gehad!

10

Fam. Jacobs - verkopers Smaragddreef 25

|

31 juli 2020

Zo maar wat items die opkomen in dit geval: kennis van zaken, realistisch, inlevend, betrokken, adequaat. Een zeer prettige begeleiding gekregen, ook als de ontwikkeling onverwacht en ongedacht waren. En dat geldt voor alle betrokken makelaars en assistenten. Je voelt je als klant ook gewaardeerd en het contact is laagdrempelig.

10

Meine Oostwoud - verkoper De Hoek 19

|

4 augustus 2021

Het contact voor, tijdens en na afloop van de verkoop was zeer goed, een dikke tien voor de makelaar persoonlijk en zijn medewerkers, zeer goede service en persoonlijke aandacht. Bijzonder goede marktkennis en overziet snel wat er verbetert moet worden voor b.v. het maken van de foto's.