Inloggen Mijn NVM
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wanneer je op ‘klaar!’ klikt gaan onze specialisten als de wiedeweerga aan de slag met je gegevens om een inschatting te maken! Je ontvangt dan z.s.m. een rapport per e-mail.

  • Sleep bestanden hierheen of

Alles weten over…de Delftlanden

Groen, jong, veel ruimte. Dat zijn de kenmerken van de wijk Delftlanden. Delftlanden ligt ten westen van het centrum van Emmen en is een jonge wijk van ongeveer tien jaar oud. De wijk is in opbouw en de inwoners bestaan vooral uit jonge mensen. Veel jonge gezinnen vinden hun weg naar deze wijk. Alle voorzieningen zijn in de wijk aanwezig, zoals twee basisscholen en een wijkvereniging. Het is een levendige wijk met woningen gebouwd in de jaren dertig stijl. Omdat de groei van het inwonersaantal van Emmen is bijgesteld, is ook het aantal woningen in de wijk Delftlanden aangepast wat de indeling van de wijk heeft veranderd. In plaats van zo’n 1600 woningen komen er in totaal ruim 800 woningen. Dat betekent dat groen en ruimte de overhand voeren in deze wijk. Ook komt er meer ruimte voor sport, recreatie en landbouw.

Onze NVM makelaar Matthijs is de specialist van de Delftlanden. Heeft u vragen over aan- of verkoop in de Delftlanden bel ge-woon Matthijs of één van onze andere makelaars.

Terug naar blogs