Inloggen Mijn NVM
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wanneer je op ‘klaar!’ klikt gaan onze specialisten als de wiedeweerga aan de slag met je gegevens om een inschatting te maken! Je ontvangt dan z.s.m. een rapport per e-mail.

  • Sleep bestanden hierheen of

Ik dacht écht dat het niet bestond…

Al maanden zijn wij op zoek naar dat ene appartement in het centrum met drie slaapkamers. Na een aantal bezichtigingen dachten wij dat we iets zochten wat helemaal niet bestond. Alle appartementen in onze prijsklasse hebben slechts twee slaapkamers.

Mijn vrouw Ada en ik hebben ons huis te koop staan. Het onderhoud van de tuin werd mij teveel en het huis voelde te groot voor ons tweetjes. Omdat we geen grijze duiven zijn en van gezelligheid houden, willen we graag naar het centrum verhuizen. Een derde slaapkamer voor logees is ook een grote wens. Onze kleinkinderen en vrienden uit Brabant komen graag logeren, daar willen we wel plek voor hebben. Helaas hadden alle appartementen, die we gingen bekijken, maar twee slaapkamers of de locatie was niet goed.

Wij kwamen in gesprek met Henk van Ten Wolde. Hij liet ons inzien dat wij ook wel met twee grotere slaapkamers uit de voeten kunnen. Ada wil een kamer gebruiken voor haar hobby, maar dat neemt niet veel ruimte in. Er kan best een logeerbed in die kamer. En de appartementen met twee slaapkamers hebben een grotere balkon of eetgedeelte in vergelijking met de appartementen met drie slaapkamers. Daar wilden wij eerst op inleveren, maar op zich is dit ook wel prettig om te hebben. Daarnaast zei Henk dat hij vaak als eerste te horen krijgt als er een nieuw appartement op de markt komt. Dit gesprek opende onze ogen. Tot nu toe hebben wij ons blindgestaard op die drie slaapkamers. We zijn nu aan het overwegen waar we voor gaan. Maar onze horizon is in ieder geval een stukje breder.

Terug naar blogs