Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Hoe presenteren wij uw woning? Nou, zo!

Gefeliciteerd, u gaat uw woning verkopen. Dat betekent dat u een spannend traject ingaat, dat meestal begint bij het kiezen van de juiste makelaar. Natuurlijk zijn wíj dat ge-woon, dus dat punt kunt u in ieder geval al aftikken. Een ander belangrijk onderdeel van het verkoopproces is de woningpresentatie. Een optimale presentatie is het halve werk: het bevordert de verkoop. Wij vertellen u graag hoe wij dat aanpakken bij Ten Wolde Makelaars.

Verkoopstyling
Als u uw woning verkoopt, wilt u een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. Dan heeft u ge-woon meer kans om uw woning te verkopen. Dit kunt u doen door uw woning zo neutraal mogelijk te houden. Een felrode muur met printjes, een drumstel in de woonkamer of uw complete lego-verzameling in een stellingkast in een kleine hal, is dan wellicht niet zo handig. Samen met u bekijken we de woning en adviseren we u over de presentatie van het huis. Licht, ruimte en rust zijn daarbij items om rekening mee te houden.

Foto’s
Het maken van foto’s is de volgende stap. Wij werken met een vaste ervaren fotograaf, die weet hoe je een woning op een aantrekkelijke manier moet vastleggen. De foto’s zijn waarheidsgetrouw en worden bewust niet met een groothoeklens gemaakt. Een potentiële koper wordt hierdoor tijdens een bezichtiging vaak verrast door de ruimte van een woning. In het echt lijkt het groter dan op de foto’s: dat is het effect wat je moet hebben!
Daarnaast is er een trend gaande om filmpjes te maken van de te koop staande woning, zodat kopers online al een kijkje kunnen nemen. Wij kiezen ervoor om dit niet te doen. Mensen denken op deze manier het huis al gezien te hebben en komen niet meer kijken. Terwijl je pas de sfeer proeft, als je in de woning rondloopt. En ons doel is om zoveel mogelijk bezichtigingen in te plannen. Ge-woon omdat dit de verkoop bevordert!

Terug naar blogs