Inloggen Mijn NVM
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wanneer je op ‘klaar!’ klikt gaan onze specialisten als de wiedeweerga aan de slag met je gegevens om een inschatting te maken! Je ontvangt dan z.s.m. een rapport per e-mail.

  • Sleep bestanden hierheen of

Kan ik zelf de bezichtiging begeleiden

‘Waarom zou een makelaar de bezichtiging moeten doen? Ik ken mijn huis toch het beste’ – Anja van Buuren.

Dat zou je denken Anja, toch is er een verschil tussen de begeleiding van een bezichtiging door ons en door jou. Als het gaat om een open huis, dan kun jij het prima zelf doen. Maar als een koper echt geïnteresseerd is in jouw woning, dan is het raadzaam om de potentiële koper met een onafhankelijk en deskundig persoon door het huis te laten lopen. Dat kinkt misschien gek, want jij weet waarom iemand jouw huis zou moeten kopen, maar daardoor laat je vaak de mindere leuke dingen van de woning weg. Een koper kan denken dat je niet helemaal eerlijk bent. Een kijker gaat ook niet tegen de bewoner zeggen of hij of zij iets lelijk vindt. Niemand vindt het leuk om iemand te kwetsen. Tegen ons kan een koper eerlijk zijn. Hierdoor krijg je een goede terugkoppeling van de bezichtiging en kom je erachter of je wellicht nog iets zou kunnen wijzigen of verbeteren aan het huis om de verkoop te bevorderen. Wij geloven ge-woon in een open en eerlijke manier van verkopen en daar hoort een objectieve tussenpersoon bij.

Elke woning, die bij ons in de verkoop komt, wordt standaard bouwtechnisch gekeurd. Zo zijn zowel de koper als de verkoper op de hoogte van de bouwkundige staat van het object. Dat betekent geen onplezierige verrassingen achteraf. Dat vinden wij ge-woon!

Heeft u een vraag aan een van onze makelaars?
Stel ze dan via onderstaande contactformulier. En misschien ziet u uw vraag binnenkort voorbij komen.

Gewoon Persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.

Terug naar blogs