Inloggen Mijn NVM
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wanneer je op ‘klaar!’ klikt gaan onze specialisten als de wiedeweerga aan de slag met je gegevens om een inschatting te maken! Je ontvangt dan z.s.m. een rapport per e-mail.

  • Sleep bestanden hierheen of

Ten Wolde makelaars blijven up-to-date

Wist u dat onze makelaars ieder jaar studiepunten moeten halen en ieder jaar worden bijgeschoold? Dat komt omdat Ten Wolde Makelaars is aangesloten bij NVM, de Nederlandse branchevereniging voor makelaars en taxateurs. Wie NVM-makelaar wil blijven, kiest voor permanente bijscholing!

Wat is de NVM?
De NVM bestaat al sinds 1898, heeft ruim 4.000 leden en is daarmee de grootste makelaarsvereniging van Nederland. Naast strenge opleidingseisen heeft de vereniging een Erecode ingesteld waardoor u als klant bent verzekerd van een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening van aangesloten makelaars. Zo mag een NVM-makelaar bijvoorbeeld nooit voor zowel de verkopende en als de kopende partij optreden, daar wordt streng op toegezien. Een NVM-makelaar moet zich houden aan de regels en stelt de belangen van de klant voorop. Ge-woon, zoals het hoort!

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?
Een NVM-makelaar heeft de ervaring om risico’s te herkennen en u hiervoor te behoeden. Hij of zij heeft meer overzicht van de lokale woningmarkt en weet welke huizen er op de markt komen. Wij kunnen moeilijke aktes, notulen en contracten doorgronden en voor u vertalen. Daarnaast heeft een NVM-makelaar toegang tot een NVM-database, met daarin allerlei informatie over de te koop staande huizen en panden waardoor we een goede inschatting kunnen maken over de waarde van uw woning. Het complete aanbod van NVM-makelaars is te vinden op Funda. Neemt u een NVM-makelaar in de hand, dan komt uw woning ook op Funda te staan. Een ander voordeel is dat u bij de branchevereniging terecht kunt als u niet tevreden bent over de dienstverlening van de makelaar. Er is dus altijd een organisatie om op terug te vallen. Dat geeft u ge-woon meer zekerheid!

Continue scholing
Omdat de markt continu in beweging is, moet een gecertificeerde NVM-makelaar periodiek zijn of haar kennis bijhouden. Onze makelaars (en taxateurs) moeten per jaar een aantal PE (persoonlijke educatie)-punten halen. Onze papieren zijn 5 jaar geldig en in die 5 jaar moeten de benodigde punten worden behaald. Dat betekent dat we jaarlijks cursussen en opleidingen moeten volgen. Doen we dit niet, dan mogen we ons ook geen NVM-makelaar meer noemen. U kunt er dus vanuit gaan dat onze makelaars goed op de hoogte zijn van alles wat er speelt op de huidige huizenmarkt!
Wilt u meer weten over de NVM en onze opleidingen? Neem dan ge-woon contact op met één van onze makelaars via tel. 0591-632007.

Terug naar blogs