Inloggen Mijn NVM
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wanneer je op ‘klaar!’ klikt gaan onze specialisten als de wiedeweerga aan de slag met je gegevens om een inschatting te maken! Je ontvangt dan z.s.m. een rapport per e-mail.

  • Sleep bestanden hierheen of

wij willen graag een écht familiehuis

Wij zitten er al een tijdje tegenaan te hikken. Wij willen graag meer ruimte nu de kinderen er zijn. We passen nog wel in ons huisje dat we gekocht hebben toen wij gingen samenwonen, maar toch merk je dat het niet meer comfortabel is.

We hebben lang gewacht met zoeken naar een nieuwe woning omdat we de kinderen nog zo klein vonden en omdat we niet weten wat ons te wachten staat. Het leek ons veel gedoe om eerst ons eigen huis te verkopen. En als je die verkocht hebt, zonder dat je je droomhuis hebt gevonden, wat doe je dan? We maakten ons hier erg druk over en ondanks dat we het al twee jaar over het kopen van een nieuwe huis hebben, is de stap nog steeds niet gezet.

Laatst zagen we een huis, dat ons eigenlijk wel beviel. We planden een bezichtiging in met Lisette van Ten Wolde. We hebben toen laten doorschemeren dat we het wel heel spannend vonden. Lisette stelde ons helemaal op ons gemak en kwam later nog een keer langs om onze wensen te bespreken. Door haar expertise en nuchtere aanpak werden we gerustgesteld.

Ze heeft ons bijvoorbeeld uitgelegd dat we genoeg tijd in ons koopcontract op kunnen laten nemen om zelf te verhuizen.

Terug naar blogs