Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Woning aankopen? Ten Wolde Makelaars inschakelen!

U wilt een woning kopen in het mooie Emmen of in het oververhitte Groningen en u weet niet waar u moet beginnen met uw zoektocht. Na een tijdje ziet u door de bomen het bos niet meer en u stelt uw verhuisplannen uit tot het weer begint te kriebelen. Herkenbaar? Dit patroon kunt u doorbreken door een aankoopmakelaar in de arm te nemen! Onze aankoopmakelaars helpen u graag met het zoeken naar uw droomwoning. Ge-woon, omdat wij dat goed kunnen.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar begeleidt u in het hele proces van het kopen van een huis. Wij kijken naar uw woonwensen, het beschikbare budget en denken met u mee. Na de inventarisatie van uw voorkeuren gaan we op zoek naar een match. Wij kennen de markt in Emmen en Groningen goed en weten wat er te koop staat. Ook hebben wij het voordeel dat wij nieuw aanbod kunnen inzien, voordat deze op Funda verschijnt.

Bezichtigingen en meer
Het is zover, we hebben uw potentiële huis gevonden en u wilt de woning gaan bezichtigen. Onze aankoopmakelaar gaat met u mee om u te adviseren over de staat van de woning en eventuele verborgen gebreken. Wij komen met een voorstel voor een uit te brengen bod en doen vervolgens de onderhandelingen voor u. Een ander voordeel: een bod van een aankoopmakelaar wordt sneller serieus genomen in vergelijking met een particulier. Helemaal als er sprake is van een oververhitte woningmarkt en makelaars gunnen elkaar onderling ook sneller iets. Daar kunt u van profiteren!

Hoera!
Zet de champagne maar klaar, want de verkoper heeft het bod geaccepteerd. Voordat u de fles opentrekt, moet u de koopovereenkomst nog even ondertekenen. Wij helpen u met het grondig controleren van deze belangrijke overeenkomst. De koop is juridisch een feit als beide partijen hebben getekend. De verkopende makelaar stuurt de overeenkomst samen met uw legitimatie naar de notaris, die de rest van de koop regelt. Let wel: een NVM-makelaar is bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. De verkoopmakelaar werkt in opdracht van de verkoper.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als aankoopmakelaar? Maak dan ge-woon een afspraak via tel. 0591-632007.

Terug naar blogs