Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Ten Wolde Burendag

 

Ten Wolde Burendag 2022 was een stuiterend succes! We knepen ‘m wel even met betrekking tot de voorspelde regen. Maar onze Lisette is behalve een uitstekende makelaar ook een wijze weervoorspeller. “Komt allemaal goed”, zei ze de hele week. En hoe! Oké, het zonnetje ontbrak. Maar het was droog en druk en gezellig! Voor ons was Burendag een experiment, maar een zeer geslaagd experiment! Daarom hebben we besloten dat we ook in 2023 weer een Ten Wolde Burendag organiseren! En wel op 23 september 2023!

Waarom we dit eigenlijk doen? Een goede buur is beter dan een verre vriend! Naoberschap zit de mensen hier in de genen en ook als makelaar werken we vanuit dit principe. Met raad en daad staan wij onze opdrachtgevers terzijde. Wetende dat een fijn huis en prettig wonen bijdragen aan genieten van je omgeving en plezier hebben met elkaar!

Juist dat gevoel willen we graag met jullie delen. Daarom organiseren we op zaterdag 23 september 2023 van 13-17 uur de Ten Wolde Burendag in Stadsboerderij ‘t Nije Hoff. Op deze prachtige locatie aan de rand van het Noordbargerbos kunt u op het terras genieten van een boel gezelligheid. Want de skelters staan klaar en de springkussens, wipe-out en stormbanen staan op springen 🙂

De Ten Wolde Burendag is helemaal gratis. Ook voor niet-Ten Wolde klanten! Zien we jullie op 23 september? Neem de buren mee!
Jullie zijn van harte welkom bij ‘t Nije Hoff aan de Nieuw Amsterdamsestraat 140!