‘s Ochtends vroeg de dag beginnen met een fanatiek rondje joggen door het bos. Of liever rustig wakker worden tijdens een wandeling met de hond over de bospaden. In De Berkenhof begint iedere dag zoals jij dat wilt. Op deze unieke plek midden in de natuur realiseert Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V. riante bouwkavels voor 16 vrijstaande luxe villa’s.

Je woont aan de rand van natuurgebied ’t Zand, voorheen ‘De Schanswal’. ‘t Zand is een voormalige ontzanding aan de noordoostzijde van Emmen. In natuurgebied ’t Zand zijn twee locaties voor nieuwe woningen aangewezen. De eerste en reeds gerealiseerde locatie bevindt zich in de zuidwesthoek en ligt tegen de Laan van het Kwekebos aan. De tweede locatie betreft De Berkenhof en ligt in de zuidoosthoek van het natuurgebied, haaks op de Schansstraat.

De Berkenhof wordt aan drie zijden omringd door schitterende bossen. Je woont er tussen de natuurgebieden Emmerschans en Emmerdennen-Valtherbos, precies op de grens van stedelijk en agrarisch gebied. Laat je betoveren door De Berkenhof.

Project informatie

Projectnaam
De Berkenhof
Plaats
Emmen

Prijzen

Koop aanneemsom van
€ 165.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 269.000,-

Oppervlaktes

Perceeloppervlakte van
750 m2
Perceeloppervlakte tot en met
1.467 m2

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.