Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Hazelaarwal

7813, Emmen

v.a. € 329.500,-


Luxe en duurzaam wonen in een gezellige nieuwbouwwijk in Emmen? Op een fijne plek waar jong en oud zich thuis voelen? Aan de Hazelaarwal in de Delftlanden wordt dat allemaal mogelijk!

Binnenkort starten we met de bouw van 17 woningen. Het gaat om zes twee-onder-een-kappers, zes vrijstaande woningen en vijf semi-bungalows. Een leuke mix van woningen die allemaal in eenzelfde stijl worden uitgevoerd.
Het wordt een gezellig buurtje met veel groen en een stedelijke uitstraling. Een vriendelijke plek waar starters, doorstromers en senioren zich direct thuis zullen voelen!

Het mooie van nieuwbouw is dat alles aan je huis nieuw is. En voorzien van moderne techniek. Dat geldt zeker voor dit project aan de Hazelaarwal. Het worden degelijke en robuuste woningen met een praktische indeling.
Er is veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Je krijgt dus een warmtepomp, warmteterugwinning en zonnepanelen in je nieuwe huis. Het hele project wordt duurzaam gebouwd onder de BENG-norm van 2021. Dat betekent dat alle woningen bijna energieneutraal zijn.

Het metselwerk in het project is bruin en rood en geeft een mooie luxe uitstraling. De Hazelaarwal krijgt een stedelijk karakter met een moderne twist.

Wil je weten welke opties er allemaal mogelijk zijn en wat de kosten daarvan zijn? De makelaar beschikt over een optielijst en prijslijst en kan alle vragen over extra wensen beantwoorden.

Alle getoonde illustraties zijn om een beeld te geven van de woningen en komen niet altijd exact overeen met de werkelijke situatie.

Project informatie

Projectnaam
Hazelaarwal
Plaats
Emmen

Prijzen

Koop aanneemsom van
€ 329.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 439.000,-

Oppervlaktes

Woonoppervlakte van
137 m2
Woonoppervlakte tot en met
157 m2
Perceeloppervlakte van
235 m2
Perceeloppervlakte tot en met
468 m2

Bouwnummers

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.

Deel dit project met je vrienden!

Gerelateerde projecten

Verkocht

Valeriaantuin

7813, Emmen 13 bouwnummers

- 284 m2 min. kavel opp.
- 149 m2 min. woonopp.

v.a. € 329.500,-

Meer informatie

Verkocht

Kamperfoeliewal

7813 CN, Emmen 11 bouwnummers

- 251 m2 min. kavel opp.
- 153 m2 min. woonopp.

v.a. € 317.500,-

Meer informatie