Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Over jouw persoonlijke makelaar

Ge-woon uw makelaar in regio Emmen en Groningen

Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in ons werk. Dat zijn de kernwaarden van Ten Wolde Makelaars en dat is wat u van ons kunt verwachten. Geen gouden bergen, moeilijk jargon of strakke pakken, maar nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is. Een ander huis kopen of verkopen brengt altijd spanning met zich mee. Wij lopen het hele proces met u door, hierdoor kunt u elke stap goed overzien. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden van een persoonlijke benadering en een goed contact.

Passie voor het makelaarsvak

U wordt geholpen door een deskundig team met een hoop ervaring en passie voor het vak. Wij zien graag die glimlacht bij u als uw ideale woning binnenstapt en begeleiden u graag tot en met de overdracht van de sleutel bij de notaris. Ben je starter of bent u juist een senior, heb je een jong gezin of ben je single, we helpen graag met het zetten van de juiste stappen.

Al twintig jaar een begrip

Alle makelaars van Ten Wolde Makelaars kennen Emmen en Groningen en omgeving op hun duimpje. Wij weten wat er speelt en kennen de buurt, de mensen en de markt. We lopen regelmatig door de wijken, zien wat er gebeurt en weten wat er te doen is. Sterker nog: wij wonen er zelf! Voor een goed advies kunt u dus altijd bij ons terecht. Voor kleine vragen, ingewikkelde vraagstukken, uitleg en advies of hulp bij het maken van beslissingen: Ten Wolde Makelaars staat voor u klaar. Inmiddels is ons makelaarskantoor al ruim twintig jaar een begrip in Emmen. Sinds 2 jaar we ook een vestiging in Groningen.

Ge-woon uw makelaar in Emmen

Onze makelaars in Emmen kennen de wijken op hun duimpje. Maar kent u onze makelaars eigenlijk al? Meer weten over met wie u te maken heeft? Leer hieronder ons beter kennen!

Matthijs Camies

Makelaar

Deze inmiddels ervaren kracht in de buitendienst geniet van het contact met mensen tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. Deze muzikale duizendpoot en ‘Wiz Kid’ is tevens verantwoordelijk voor het digitaliseringsproces.

Kortom een enthousiaste makelaar en tevens een allround kantoor medewerker.

Henk ten Wolde

Makelaar

Met Henk ten Wolde is ons kantoor begonnen. In korte tijd liet hij zijn eenmansbedrijf uitgroeien tot een gezond makelaarskantoor. Hij heeft in bijna alle wijken van Emmen gewoond dus hij is een allround Emmen specialist. Henk is een gedegen voorbereider; zijn voorbereiding staat als een huis wanneer hij op pad gaat om huizen te kopen of te verkopen.

Janneke van der Wenden

Makelaar

Janneke is samen met Henk eigenaar van Ten Wolde Makelaars en staat voor persoonlijke aanpak en benadering. Zij geniet van de afwisseling in haar werk, vindt het heerlijk om flexibel om te schakelen van het een naar het ander.

Inmiddels heeft ze al 15 jaar ervaring als makelaar in Emmen.

Lisette Schwieters

Makelaar

Lisette is de jongste van het team in Emmen. Ze is desondanks een ervaren makelaar en kent de markt in Emmen en omstreken op haar duimpje.
Ze is sterk in het snel en efficiënt regelen van haar werk en als ze lacht, wat ze graag en veel doet, pakt ze iedereen voor haar in.

Ina Bijlsma

Administratief Medewerker

Ina is het administratief fundament van ons teamgebouw, op haar kun je altijd bouwen. Zij behoedt het kantoor voor chaos.

Zij is een geboren en getogen Emmense en weet veel over Emmen en zijn inwoners.

Patricia Stinissen

Assistent-makelaar

Patricia is het administratief steunpilaar van Ten Wolde Emmen en Groningen. Ze is het aanspreekpunt voor onze verkopers en kopers en regelt alles achter de schermen, zodat alle partijen met een goed gevoel deze fase kunnen afsluiten.

Daniek Mensinga

Administratief medewerker

Inmiddels is ons team verrijkt door de komst van Daniek. U heeft haar misschien al aan de telefoon gehad. Rustig en flexibel beheert zij onze mail en telefoon, probeert onze agenda zo efficiënt mogelijk te beheren en verwelkomt u als u bij ons binnenloopt.

Kim Arends

Binnendienstmedewerkster

Kim versterkt ons team sinds 2020. Ze ondersteunt de makelaars en zorgt er samen met hen voor dat het gehele traject bij het kopen of verkopen van een woning soepel verloopt. Ze houdt van de diversiteit van haar werkzaamheden, geen dag is hetzelfde!

Ge-woon uw makelaar in Groningen

Onze makelaars in Groningen kennen de stad en omgeving als hun broekzak. Maar kent u onze makelaars eigenlijk al? Meer weten over met wie u te maken heeft? Leer ons hieronder beter kennen!

Janneke van der Wenden

Makelaar

Janneke is samen met Henk eigenaar van Ten Wolde Makelaars en staat voor persoonlijke aanpak en benadering. Zij geniet van de afwisseling in haar werk, vindt het heerlijk om flexibel om te schakelen van het een naar het ander.

Ze is inmiddels al 15 jaar actief als makelaar in Emmen maar is verknocht aan Groningen. Zij vindt het prachtig om hier weer aan het werk te gaan en is hier weer helemaal thuis!

Henk ten Wolde

Makelaar

Met Henk ten Wolde is ons kantoor begonnen. In korte tijd liet hij zijn eenmansbedrijf uitgroeien tot een gezond makelaarskantoor. Henk is een gedegen voorbereider; zijn voorbereiding staat als een huis als hij op pad gaat om huizen te kopen of te verkopen.

Patricia Stinissen

Assistent-makelaar

Patricia is het administratief fundament van Ten Wolde Groningen. Als je bij ons kantoor binnenstapt, dan kom je Patricia als eerste tegen! Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze verkopers en kopers en regelt alles achter de schermen, zodat alle partijen met een goed gevoel deze fase kunnen afsluiten.

Zij is een geboren en getogen Groningse en weet veel over Groningen en haar inwoners.

Waarom Ten Wolde?

  • Betrouwbaar

  • Open en eerlijk

  • Wij maken het voor u ge-woon

  • Al 10 jaar verkopen we de meeste huizen in Emmen en omstreken

Een ervaring:

Ik heb sinds drie jaar een eigen bedrijf aan huis. Dat heeft veel voordelen, maar het is soms lastig dat mijn klanten door mijn privégedeelte moeten lopen om bij mijn schoonheidssalon op de zolderverdieping te komen. Dit begint niet alleen mij te storen, maar ook mijn man en zoon. Daarom zijn we gaan rondkijken naar een koopwoning met praktijkruimte. Maar om te bepalen hoeveel ruimte je nu echt nodig hebt, is best moeilijk in te schatten. Qua woonruimte hoeven we niet veel groter, maar inleveren willen wij ook niet.

Door een gesprek met Lisette van Ten Wolde hebben we eerst gekeken naar wat we nu écht willen. We kwamen erachter dat een andere wijk voor niemand een probleem is, terwijl ik dacht dat mijn man dat niet leuk zou vinden. Ook heb ik niet gedacht aan het belang van parkeren in de buurt. Soms overlappen mijn afspraken elkaar en staan er twee auto’s voor de deur. Er moet dus wel genoeg parkeerruimte zijn. En dan komen we nog op het belangrijkste punt; er is een vergunning nodig om een bedrijf aan huis te mogen hebben.

Het was goed dat Lisette ons op deze punten wees, want wij wilden gewoon een woning kopen en de garage ombouwen! Echt een eyeopener. Vervolgens liet Lisette ons wat panden zien die wij in eerste instantie op Funda links hadden laten liggen, omdat we niet doorhadden dat daar ook een woning bij zat. Kortom: Lisette heeft ons op een andere manier naar woningen laten kijken. Dat is volgens ons echt de toegevoegde waarde van Ten Wolde Makelaars.