Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Aankoop

Ge-woon een huis kopen, dan doe je al gek genoeg. Dat geldt niet voor de klanten van Ten Wolde Makelaars. Geen wens, voorwaarde of voorkeur is ons vreemd. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis

Hoe gaat de aankoop in z’n werk?

U wilt graag een huis kopen in maar u weet niet waar u moet beginnen. Ten Wolde Makelaars staat klaar om u hierbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt als onze broekzak en weten wat er te koop is. Uiteraard gaan we eerst met u in gesprek om uw wensen voor uw toekomstige woning te inventariseren. Daarna gaan we in onze database op zoek naar woningen die matchen bij uw profiel. Als we een potentiële match hebben gevonden, kunt u zich oriënteren door middel van bezichtigingen. Deze bezichtigingen regelen we voor u. Hier hoeft u verder niets voor te doen, u geeft alleen beschikbare data door.

Overgaan tot de aankoop van uw droomwoning

Heeft u een huis op het oog, dan gaan we deze nog een keer met u bekijken. We maken samen een rondje door de woning en geven zowel een bouwkundig advies als een waardebepaling. Bent u verkocht? Dan kunt u overgaan tot de aankoop. Wij doen voor u de onderhandelingen en de verdere afhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg met u. Voor u het weet, bent u de trotse eigenaar van uw droomhuis!

Eerder zicht op het aanbod
We hebben te maken met een oververhitte woningmarkt. Met name in bepaalde wijken moeilijk zijn om ertussen te komen. Gelukkig hebben we daar bij Ten Wolde Makelaars een oplossing voor: wij hebben eerder zicht op de woningen die op de markt komen. Daardoor kunnen wij u sneller op de hoogte brengen van het meest recente aanbod zodat u vlot kunt reageren. Handig toch?