Inloggen Move
  • Quickscan

    Wat is mijn woning waard?

  • Wij zullen contact met u opnemen om een zo goed mogelijk beeld van uw woning te krijgen.

  • Sleep bestanden hierheen of

Verkoop

Uw woning verkopen is niet niks. De vraagprijs moet passen bij de huidige woningmarkt, gunstig zijn voor uw financiële situatie en een goed gevoel opleveren. Misschien ziet u op tegen het regelwerk, maakt u zich zorgen of er wel mensen komen kijken en hoopt u op een goede afwikkeling bij de notaris. Kortom: u wilt geen gedoe, ge-woon lekker de woning verkopen.

Bij Ten Wolde Makelaars bent u hiervoor aan het juiste adres: wij zorgen ervoor dat de verkoop soepel en deskundig verloopt. Wij begeleiden u door het hele verkoopproces en kunnen indien gewenst, alles voor u uit handen nemen. Van het maken van professionele foto’s tot het opstellen van het koopcontract, van het rondleiden van kijkers tot en met de oplevering en sleuteloverdracht bij de notaris.

Wat doen wij voor u?

U besluit uw woning te verkopen. Gefeliciteerd! Maar het betekent ook dat er toch wat geregeld moet worden en er spanning ontstaat. Wij gaan dit proces stap voor stap met u mee en geven daar waar nodig advies. Deze aanpak begint met een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. We bekijken uw woning en bespreken de reële vraagprijs, de opbrengstwaarde en de verkoopstrategie. Hierbij houden we rekening met de omgeving, de marktsituatie en het onderhoud van de woning. Dit is een vrijblijvend gesprek!

Goede vraagprijs

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ‘oude rotten in het makelaars-vak’, u kunt erop vertrouwen dat uw woning voor een goede prijs in de markt wordt gezet. Ook stellen we eventuele verbeterpunten voor die de verkoop kunnen stimuleren. Wij adviseren u hierin, maar u neemt uiteindelijk de beslissing. Dat vinden wij heel ge-woon!

Ge-woon starten met de verkoop

Besluit u met ons de stap te zetten? Dan starten we het verkooptraject. Wij doen de volledige verkoopbegeleiding, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Wij laten professionele foto’s maken en zetten uw woning op Funda, leiden kijkers rond bij bezichtigingen, onderhandelen met eventuele kopers, maken een koopovereenkomst en gaan met u mee naar de notaris. Dankzij onze flexibiliteit bewegen we gemakkelijk mee met verkopers en kopers. Uw belang staat daarbij altijd voorop en bij alles wat we doen, houden we u op de hoogte.

Zodat u ge-woon een goed gevoel overhoudt aan de verkoop van uw woning.