Alle ruimte om te genieten in deze hoogwaardig afgewerkte woning. De start bouw van deze woning zal rond eind april 2021 zijn, de verwachte oplevertermijn is eind 2021.

Deze vrijstaande woning met langskap is gelegen op ruime hoekkavel van 525 m2. Bij een langskap staat de daklijn parallel aan de weg. Door de ligging met de tuin op het Zuiden geven de dubbele terrasdeuren in de woonkamer en de keuken u de gelegenheid om volop van uw tuin te genieten.

Het karakteristieke metselwerk en de horizontale elementen geven uw woning een stijlvolle uitstraling. De garage van circa 20 m2 biedt volop mogelijkheden. Het woonoppervlak is circa 140m2.

In verband met de geplande start bouw voor deze woning heeft de ontwikkelaar inmiddels keuzes gemaakt in de ruwbouwopties. Er is oa. gekozen voor extra openslaande tuindeuren (tpv de keuken), een vorstvrije buitenkraan, wandcontactdoos achtergevel, buitenlichtpunt op schakelaar, mantelbuis van woning naar berging, extra grote boiler (300 liter). Eigen keuzes in ruwbouw zijn helaas niet meer mogelijk, wel kan er gekeken worden naar de mogelijkheden in afbouwopties.

Het basis sanitair is inbegrepen en aanpassingen zijn mogelijk.

De woning krijgt zeker energielabel A, dit is het hoogst haalbare. Projectontwikkelaars bouwen nieuwbouwwoningen tegenwoordig altijd energiezuinig. De aannemer Ter Steege kan het energielabel pas aanvragen vlak voor oplevering van de woning. Dit in verband met het aanleveren van informatie over de installaties en PV-panelen.

Postcode
7813 BH
Garage
Aangebouwd steen
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woon opp.
143 m2
Perceel opp.
529 m2
Type
Vrijstaande woning
Inhoud
608 m3
Bouwjaar
2021
Bouwvorm
Bestaande bouw
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Soort
Eengezinswoning
Ligging
In woonwijk

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.