Prachtig gelegen maisonnette/appartement in de “Olmenstate” op hoek en 2e woonlaag, nabij winkelcentrum en andere voorzieningen aan de rand van woonwijk de Rietlanden.

Indeling:
Begane grond: vrijstaande stenen berging.
1e Verdieping: hal, vernieuwd toilet (hang) met fonteintje (2015), V-vormige woonkamer (ca. 52 m2) met laminaatvloer en halfopen vernieuwde moderne keuken (2015) v.v. diverse inbouwapparatuur, provisiekast, royale slaapkamer (ca. 12 m2).
2e Verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 te gebruiken als zit-/slaapkamer, vernieuwde badkamer (2014) met badmeubel, (hang)toilet en douche, berging met aansluiting voor wasmachine en droger, cv-ketel (2008). Daarnaast bevindt zich op deze etage een ruim dakterras van ca. 24 m2 met grote zonnewering.

Info:
– het ruime dakterras is gesitueerd op het zuidoosten en biedt een vrij uitzicht over het speelveldje;
– de woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas; verwarming middels radiatoren. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Buitenonderhoud is voor rekening van de VVE;
– bijdrage aan de VVE bedraagt € 112,00 p.mnd. (incl. glasverzekering, schoonmaken trapportaal, schilderwerk buitenkant en dakonderhoud.)
– kortom: een zeer royale en nette woning, gelegen in een geliefde en keurige woonomgeving met veel voorzieningen in de buurt zoals scholen, winkels en sportvoorzieningen.

Postcode
7827 GB
Garage
geen garage
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
150 m2
Inhoud
487 m3
Bouwjaar
1995
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
in woonwijk

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.