Het is heerlijk vertoeven in dit leuke sfeervolle schippershuisje gelegen in één van de meest pittoreske straatjes van de stad. We hebben het uiteraard over de Willemstraat! De Willemstraat kenmerkt zich door de ambiance, de prachtige woningen en de gunstige situering ten opzichte van het centrum en het centraal station. De sfeer die de buurt uitstraalt zul je ook direct ervaren zodra je de woning binnenstapt. De woning wordt volop voorzien van natuurlijk daglicht en is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en er is een tuintje aanwezig op het zuiden.

Indeling: lange gang met toegang tot de lichte woonkamer, doorgang naar de nette keuken en nette badkamer voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en een toilet. Middels openslaande deuren in de keuken is de achtertuin op het zuiden te bereiken. Via de hal is de eerste slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer geeft ook toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: de slaapverdieping is middels een vaste trap te bereiken. De tweede slaapkamer beschikt over een vaste wastafel en volop bergruimte achter de knieschotten.

– sfeervolle, karakteristieke woning
– rustig maar centraal gelegen in de geliefde Herewegbuurt
– monumentaal pand

Postcode
9725 JB
Garage
geen garage
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woon opp.
66 m2
Perceel opp.
73 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
240 m3
Bouwjaar
1870
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
Ligging
in woonwijk

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.