In Noord-Sleen, een dorpje tussen Sleen en Emmen gelegen vrijstaande woonboerderij. Deze landelijk gelegen boerderij heeft een deel die nog in de oorspronkelijke staat is, deze kan nog ingevuld worden. Het voorhuis is niet luxe maar een leuk royaal huis voor een gezin. Deze woonboerderij is een onderdeel van een plan dat ontwikkeld is en dat bestaat uit de bestaande woonboerderijen en kavels waar nieuwe soortgelijke objecten kunnen worden gebouwd. Hierdoor ontstaat een soort brink met daaromheen woonboerderijen en/of schuurwoningen.

Indeling:
Begane grond: kelder, hal, slaapkamer, badkamer met douche en vaste wastafel, mooie royale woonkamer met kachel, mooie lichte woonkeuken met eenvoudige keuken, toilet, gang met deur naar buiten, en deur naar bijkeuken/berging met toegang tot de deel (bestaat uit twee gedeelten), aparte bergruimte met toegang tot het ander deel.
Naast de boerderij staat nog een schuur (garage)

Eerste verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met een vaste kast, berging met deur naar zolder.

– De woning ligt aan de rand van het dorp en heeft vrij uitzicht vanuit de woonkamer
– Door de grote ruimte op de Deel is het pand prima geschikt te maken voor dubbele bewoning
– Het perceel dient opnieuw kadastraal te worden ingemeten. Het perceeloppervlakte bedraagt circa 1330 m². Deze kosten zijn voor verkoper

Noord-Sleen:
Noord-Sleen is op dit moment sterk aan het verjongen. De grote woningen die veelal bewoond worden door een één- en/of twee persoons huishoudingen, maken plaatsen voor gezinnen. Emmen ligt op 6 km afstand, prima met de fiets bereikbaar. In Sleen kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en bijna alle sportvoorzieningen en in Nieuw-Amsterdam zijn de grotere winkelketens en kun je nog gratis parkeren.

Postcode
7846 AT
Tuin
tuin rondom
Garage
geen garage
Kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
149 m2
Perceel opp.
1.330 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
1.457 m3
Bouwjaar
1920
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
woonboerderij
Ligging
aan drukke weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Ge-woon persoonlijk contact

  • Direct een e-mail versturen?

    Simpel! Vul hier het contactformulier in.